Vesla.dk

Vesla specialiserer sig i gulve af høj kvalitet. De leverer til privat- som erhvervskunder med en vision om at udføre Danmarks bedste fugefri belægninger..

De fremstiller gulve med epoxy, polyuretan og flydemørtel. Det er vigtigt for dem at deres arbejde udføres med højeste kvalitetabevisthed for således at sikre at deres arbejde lever op til kundens forventninger – Og gerne over kundens forventninger.

De har speciale i at  renovere og overfladebehandle eksisterende gulve, samt at deltage i alle led i ny op-startede byggeprojekter.  De leverer gulve skræddersyet til kundens specifikationer.

Et gulv er ikke blot et gulv

Det skal passe ind i brugsmiljøet. Det kan være alt fra krav om hygiejne, slidstyrke, skridesikring, rengørings-venlighed mm. Alle kunder ønsker noget forskelligt. Nogle vil gerne have fokus på anvendelighed, andre på design og et helt tredje på levetid. At levere et produkt der er tilpasset netop den enkelte kundes behov er Veslas speciale.

Som virksomhed har de opbygget visse hovedområder, hvor de fremstår og gerne vil fremstå som de bedste på markedet. Der er her tale om;

 • Epoxygulve
  • En belægnings type der egner sig bedst til industrigulve, lagergulve og værksteds gulve. Resultatet er et homogent overflade med lang holdbarhed og slidstyrke.  Denne belægning har til fordel at det binder bedst til beton. Det er fugefrit og uden opløsningsmidler og er derfor ikke farligt at indånde.
 • Poluyrenthangulve
  • En alsidig belægnings type der kan anvendes til både bløde og hårde belægninger. Emner inden for denne belægnings type er; Vespusport , Vespucomfort , Vespopark og Vespucrete. Alle har forskellige fordele og skal derfor tilpasses den enkeltes behov.
 • Terrazzogulve
  • Terrazzogulve er resultatet af en ældgammel gulvteknik opfundet af de gamle grækere og romere allerede år 1000 f.kr. Vesla har moderniseret teknikken ved brugen af epoxy. Et terrazzogulv baseret på epoxy er mere hårdfør og fleksibel, og kan derfor bedre optage bevægelser i underlaget uden at revne.
 • Firenzegulve
  • Et trendsættende belægnings type der udnytter dit eksisterende betongulv og transformere det til at have et moderne udseende. Alle gulve er unikke, da det er polerings teknikken der afgøre dets endelige resultat.

Virksomhedsprofil

Virksomheden har på nuværende tidspunkt 45 medarbejdere ansat og ekspanderer i hurtig fart som kendskabet til deres kvalitets gulve spredes.  Derfor søger de også tit nye medarbejder til at fylde et groende marked.  Veslas værdier er viljestyrke, evner, samarbejde, lønsom og ansvars-bevist.

Ønskes mere information kan du eventuel tage et kig på Veslas hjemmeside

 

Vesla.dk hjemmeside

Vesla.dk hjemmeside


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/gonesurfing.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *