Vesla Coating

Vesla coating er en af Danmarks førende producenter inden for fugefri gulve. Virksomheden, der har til huse i Videbæk, leverer både til industri, detail, kontor – ja alle steder, hvor der brug for et fugefrit gulv – også udendørs. Det er ikke kun i Danmark, at firmaet er store. Det er de faktisk også i udlandet, hvor ledende entreprenørvirksomheder benytter dem. Vesla Coating sørger altid for at opfylde miljøkrav, så der er en sikkerhed for at benytte deres produkter.

På hjemmesiden finder du et stort udvalg i blandt andet Epoxymaling, sand, maleværktøj, primer og meget mere. Webshoppen er en del af Vesla A/S, der er hovedselskabet bag.

Epoxygulve er mest kendt i industrisammenhænge, hvor det benyttes på grund af, at det er meget slidstærkt. Dog er et epoxygulv blevet mere og mere almindeligt i mange danske hjem de seneste år, hvor det benyttes på badeværelser, i køkkener, stuer med mere. Flere og flere danskere efterspørger det, og dette skyldes blandt andet den minimalistiske stil, et sådan gulv har.

Nævneværdige elementer på hjemmesiden

Vesla Coating har lanceret hjemmesiden sidst i 2015, og den er et pragteksemplar på, hvordan en webshop af den størrelse bør se ud i år 2016. Det er nemt og hurtigt at navigere på hjemmesiden og finde de produkter, man ønsker at købe. Ydermere fungerer købsflowet rigtig godt, hvor det er let og trygt at bestille. Derfor har den også fået en plads her på Gone Surfing.

Sådan ser Vesla Coatings hjemmeside ud.

vesla coating


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/gonesurfing.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *