Thors Design

Thors Design er et møbelfirma, som designer unikke træmøbler i Azobétræ. Træet stammer fra de danske havne rundt omkring i landet og er miljøvenligt og genanvendeligt træ. Træet har i mange år modstået det kolde danske saltvand, hårde knubs fra skibe og både i havnen, og har flere årtier bag sig. Træet har derfor en helt unik struktur, og firmaet er særligt kendt for deres unikke plankeborde, hvor træets konjunkturer og struktur tydeligt ses.

Det er dog ikke kun firmaets møbler, som er præget af et helt unikt design. Thors Design har også en fed hjemmeside, som bærer præg af naturfarver og personlighed – på helt samme måde som møblerne.

Få et visuelt indblik i Thors Design

På siden er der også et stort billedkatalog og en film, som viser de forskellige faser i processen. Du kan dele billeder direkte inde på siden til sociale medier, fra din egen profil eller med venner. Finder du noget, som du godt kan lide, kan du også helt uforpligtende sende en forespørgsel til ejerne af Thors Design, som hurtigt hjælper dig med råd og priser.

Besøg hjemmesiden her: http://www.thors-design.dk/

thors_hjemmeside

 

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/gonesurfing.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *