Nyt bæredygtigt dansk rejsebureau: Goodwings.com

shutterstock_371506588-1

Goodwings er en ny dansk rejseportal der er stiftet af Christian Honoré og Christian Møller-Holst i København. Det nye rejsebureau er et nytænktende og anderledes rejsebureau, som går live til november.

Det der adskiller Goodwings fra andre danske rejsebureauer er, at de penge der normalt bliver brugt på markedsføring og reklamer, i stedet vil blive sat ind på en konto som går til bæredygtige formål efter eget valg – dog i samarbejde med en NGO. Som kunde betaler du altså den samme pris for rejsen som du normalt ville gøre ved andre rejsebureauer.

De ikke eksisterende udgifter til marketing og reklamer gør, at Goodwings vil leve af word-of-mouth, hvilket betyder at folk hører om selskabet gennem deres venner, famlie og andre.

Goodwings er en CSR virksomhed (Corporate Social Responsibility), der er drevet af formål der rækker ud over dem selv. Derfor er målet også at leve op til FN’s verdensmål for bæredygtighed.

De erkender dog at det aldrig vil blive bæredygtigt at flyve. Til gengæld anbefaler Goodwings de flyselskaber med lavest udledning og de mest bæredygtige hoteller når man booker en rejse hos dem. På denne måde bliver rejsen gjort så bæredygtigt som muligt.

Allerede nu har rejseportalen over 250.000 hoteller og omkring 40 virksomheder som kunder. Fra den 1. november 2016 vil det være muligt at booke de første rejser fra siden.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/gonesurfing.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *