Nick.com: Gratis online spilplatform

Har du nogle gange brug for lshutterstock_80075431idt tid til dig selv? Eksempelvis om eftermiddagen når du kommer hjem fra en lang arbejdsdag. På www.nick.com/games/ finder du et kæmpe udvalg af gratis online spil til børn i alle aldre eller endda til voksne med barnlige sjæle.

Det eneste det kræver er at du finder siden frem på din enhed – mobil, computer eller ipad – og giver den til dine børn. Så kan de ellers bare udforske de mange underholdningsmuligheder som siden tilbyder – og du kan slappe af.

Siden er blandt andet struktureret inddelt i Nye spil, Populære spil og diverse andre kategorier. Man kan eksempelvis vælge spil ud fra tv shows, såsom Svampebob Firkant og Ninja Turtles. Der er alt lige fra brætspil, quizspil og kreative spil hvor man eksempelvis skal lave en tegneserie, så det er altid muligt at finde noget der passer til dit barns interesser og behov.

Derudover indebærer spilsiden også en række udviklingsmæssige fordele. Med det varierede udvalg af spil, udfordrer siden konstant børnenes intellekt og træner deres indlæringsevne. Den eneste ulempe er at siden er engelsksproget. Børn er dog vant til engelske spil fra forskellige spilapps på mobilen og de lærer hurtigt at navigere gennem hjemmesiden på et andet sprog end dansk.

Som en bonus undgår du at skulle bruge tid på oprydning, rengøring og andet efter børnene er færdige med at spille. Det giver dig altså ekstra tid og overskud i hverdagen.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/gonesurfing.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *