jfpolering.dk

Jf Polering er et vinduespolerings firma beliggende i Galten. Det er dog ikke kun i Galten, at JF Polering pudser vinduer. De dækker faktisk det meste af Midt- og Østjylland.

Virksomheden har eksisteret siden 2001, og siden dengang er der blevet pudse mange vinduer, og der har været mange glade kunder. Ud over det gode håndværk prioriteres den gode service også højt. Virksomheden drives af Jesper, der har stor erfaring i branchen, og som går den ekstra mil for sine kunder. Det er den personlige relation, der driver virksomheden, og derfor er det også altid den samme, som pudser dine vinduer. Det sikrer et godt kendskab til lige netop dine problematikker. Det er både muligt at få poleret sine vinduer, om end du er privat eller virksomhed.

Virksomheden kan kendes på de små hvide Peugoet varevogne.

Miljøvenlighed

Benytter man det forkerte sæbe til polering, kan det skade miljøet og omgivelserne. Derfor benytter JF Polering altid miljøvenligt sæbe samt et miljøvenligt rentvandsanlæg.

Besøg hjemmesiden her: www.jfpolering.dk

Sådan ser hjemmesiden ud:

jf polering (2)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/gonesurfing.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *