Hippo Tours

Hippotours.dk er en webshop, som ikke kun grafisk har en unik og moderne stil, men også er super let at navigere rundt på og bestille rejser fra. Firmaet Hippo Tours sælger heste ferier til hele verden og er absolut den førende udbyder af rideferier i Danmark. Det er en niche webshop, da der ikke er mange andre firmaer, som tilbyder så varierede riderejser til så mange destinationer i verden.

På sitet kan du flere steder se de tilgængelige rejser ved blot et klik eller to. Derudover er der lavet en fed “stucky to top” funktion, hvilket vil sige, at din søgning på en rejse følger med ned på siden, så du hurtigt kan klikke på den og komme op til toppen af siden.

Derudover er siden spækket med en masser fed insider viden, såsom tips og tricks til rideturerne og destinationerne. Dette skyldes deres store indsigt i ridning og riderejser til alle de forskellige destionationer.

Lidt om Hippo Tours

Det særlig ved Hippo Tours er nemlig, at ejerne selv rejser rundt på en stor del af rejserne. Det gør de for at sikre sig, at forholdene både for heste og mennesker er helt i top. Derudover giver det også ejerne muligheden for at kunne kategorisere deres rejser ud fra sværhedsgrad, så din rideerfaring også matcher den konkrete destination.

Vil du gerne se en fed webshop, hvor både design og konverteringer er helt up to date, så besøg hippotours.dk – eller hvis du er på udkig efter en rideferie, så er siden bestemt også det ideelle sted at bestille din næste rideferie fra.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/gonesurfing.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *