Ceramic Speed

Hos Ceramic Speed i Holstebro finder man en af verdens største leverandører af keramisk udstyr til hhv. industrielle formål i form af bl.a. kuglelejer og i cykeludstyr til både hobby cyklister og professionelle. På få år er de gået til at være et anerkendt mærke på verdensplan med deres mange produkter inden for cykling.

Nævneværdige afsnit på siden:

En af grundene til vi har valgt at tage Ceramic Speed med på listen over surf-værdige hjemmesider, er blandt andet deres noget unikke design. Siden er delt op i hhv. Industry og Sport. Designet på den første side man lander på når man har klikket på “Sport” er ikke noget vi har set før, hvilket i sig selv gør at de fortjener en plads:

sport cykel

Når du klikker på de røde steder på cyklen sker dette:

klik på rød ikon

Der er kælet for detaljerne Ceramic Speeds hjemmeside. Detaljer som du ikke finder på ret mange andre hjemmesider der sælger ting online.

Hvis du er på udkig efter “top-of-the-line” produkter til din cykel som kan være med til at spare dig watt, så er Ceramic Speed et godt bud. Vi har skrevet en lille artikel omkring hvorfor du bør benytte dig dig af Ceramic Speeds produkter lige herunder:

Spar Watt som cykelrytter

Er du ambitiøs omkring din cykling, er det alpha omega, at du har styr på dine watt. Under årets tour så vi blandt andet den samlede vinder Chris Froome være enormt opmærksom på, hvor mange watt han trådte med, da han blev angrebet af de mange konkurrenter. Watt beskriver den styrke, som du træder med i pedalerne, og det er en af de afgørende faktorer for mange cykelryttere. Med måling af watt, kan du også nemt have et overblik over, hvor meget energi du bruger, samt hvor mange watt, du gerne skulle ligge på.

Benyt lejer af høj kvalitet

Cykling er en materialesport, og du vil ligesom i andre sportsgrene opleve, at dit udstyr og dine præstationer kan blive markant bedre, alt efter hvilket udstyr du har. Cykling er ingen undtagelse, og her kan selv de mindste ændringer gøre en stor forskel. Dette gælder blandt andet lejer, der virkelig kan spare dig for mange watt. Et dansk mærke der laver lejer er CeramicSpeed, der også er kendt i hele verden for sine kvalitetsprodukter.

Benytter du CeramicSpeeds lejer, kan du spare helt på til mellem 6 og 9 watt, hvilket er rigtig meget for en cykelrytter. Det er ikke kun sekunder, du sparer, det kan være hele minutter. Når du sparer tid ved at træde mindre watt betyder det også, at du skal bruge mindre energi for at køre hurtigere. Og hvilken cykelrytter drømmer ikke om det? Det giver nemlig overskud til en hurtigere spurt eller afslutning på det løb, du kører. Ud over at reducere modstanden betydeligt, kan bedre lejer faktisk også være med til at øge din topfart på cyklen.

Ud over at CeramicSpeeds lejer kan spare dig for tid, har de også en noget længere holdbarhed end almindelige lejer. Faktisk holder de 3-5 gange længere, og derfor skal du heller ikke bruge energi og penge på at udskifte dem så ofte. De er håndlavede i Danmark og er af den højeste kvalitet, der er at finde på markedet. Det er også årsagen til, at de bliver benyttet hos nogle af de største cykelhold i verden og af nogle af de allerbedste ryttere, som for eksempel danskeren Jakob Fuglsang og den tidligere Tour De France vinder Alberto Contador fra Bjarne Riis’ tidligere hold.

Der er ikke mange danske firmaer, der laver lejer til både racercykler og mountainbikes, og derfor kan det være svært at finde et alternativ til CeramicSpeed. Derfor kan det være tidsbesparende at søge efter det engelske ord wheel bearing i stedet for.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/gonesurfing.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *