10-4 – online byggemarked

10-4 er et familieejet byggemarked med vestjyske rødder. På webshoppen finder du et stort bredt udvalg i alt fra alt i maling, byggematerialer  og el-værktøj. 10-4 blev stiftet af Henry tilbage i 1947, og siden da er det gået stærkt.

Nævneværdige punkter på hjemmesiden

10-4 har på hjemmesiden en række nævneværdige og smarte funktioner, som alle husejere kan have brug for. Derfor har vi valgt at have byggecenteret med på vores oversigt over surf-værdige sider.

Terrasseberegner

Står du skal til at anlægge en terasse, har 10-4 en rigtig smart funktion på hjemmesiden, hvor du nemt og hurtigt kan designe din nye terrasse samt finde materialer til denne. Når du er færdig kan du let og hurtigt bestille det hele ved 10-4, så du ikke skal ind i flere forskellige supermarkeder. Beregnerne giver dig et godt visuelt overblik og billede af, hvordan din nye terrasse, kommer til at se ud.

terasseberegner

Tagberegner

Ligesom med terrasseberegneren, kan du også “designe” dit nye tag. Du bliver taget med i hele processen, så du sikrer dig, at du får det hele med, når du skal have dit nye tag. En rigtig smart funktion!

tagberegner tagberegner

Historien bag 10-4

10-4 blev stiftet tilbage i 1947 af Henry Kjeldsen. Første 10-4 byggemarked blev etableret i Ringkøbing, og det er da også her, virksomheden har sit hovedsæde den dag i dag. Lige siden er udviklingen gået stærkt, og i dag har virksomheden fysiske forretninger i Ringkøbing, Ulfborg, Varde, København, Aarhus, Viborg og Videbæk. Ud over de fysiske forretninger, har 10-4 også en webshop, hvor du kan bestille nemt online med hurtig levering i hele landet.

Det finder du hos 10-4

10-4 har et kæmpe sortiment i mange forskellige varer. I de mange butikker og på webshoppen, finder du for eksempel Bosch multisliber og billig maling.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/gonesurfing.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *